Online tilmelding

Online tilmelding/betaling - nemmere for medlemmerne

Sammen med en opdatering af foreningens hjemmside introducerede vi også on-line tilmelding og betaling til vores aktiviteter.
Klik på on-line tilmelding isom vist herunder i venstre side .
De 4 trin i vejledningen, der kommer frem, vil hjælpe dig til en hurtig og nem tilmelding/registrering.
Oplever du problemer i.f.m. tilmelding og betaling,
kontakt venligst Bo Harpsø mail taars-ugilt-if@hotmail.dk eller tlf. +45 2232 3255
Tilmeld dig badminton
Tilmeld dig fodbold