Juletombola

Juletombola har gennem rigtig mange år været en tilbagevendende begivenhed.
Den gule campingvogn trilles frem og der sælges lodder til fordel for TUI - tidligere var det en opgave der var tilknyttet fodbold afdelingen - nu hører den hjemme under TUI-events. Dette betyder, at der arbejdes på kryds af afdelingerne til fordel for ungdomsarbejde i hele klubben.

Skulle du allerede nu vide, at du og dit firma vil sponsere gevinster til tombolaen, så send en mail på tui@events.dk så kan vi lige koordinere.