Velkommen til T.U.I. Gymnastik

T.U.I. Gymnastik byder alle velkomne til gymnastiksæson 2019/2020,
 med start i uge 37. Vi byder på gymnastik for alle aldre og niveauer.
Vi håber, du kan finde et hold, der netop passer til dig.

Efter mange års ønsker og drømme fra T.U.I. Gymnastik er det med stolthed,
at vi i år kan tilbyde gymnastiktræning i Taars hallens nye Multisal
og i den nye Multihal med det helt fantastisk springcenter.

Sæsonens nyheder er rytmeholdet ”Rex” for voksne gymnaster, 20 år+,
samt Frit Fald med fokus på styrke og spring, uden opvisning, 25 år +.
Efter flere års efterspørgsel kan vi også præsentere ikke mindre end to yogahold,
og igen i år tilbydes ekstra og gratis springtræning for byens børn og unge.
Du behøver ikke at forhåndstilmelde dig holdene, - mød bare op!
Husk at de første 3 træninger er gratis.

Som altid står vi klar med en flok instruktører, hjælpetrænere og føl
som alle brænder efter at komme i gang. Hvis du har mulighed for at give
en hånd med ved vores arrangementer, samt forslag og gode idéer,
hører vi gerne fra dig. Henvend dig til en fra bestyrelsen.

T.U.I. Gymnastik opfordrer dig og din familie til
at dyrke gymnastik i den lokale forening.
Vel mødt til en forrygende sæson i T.U.I. Gymnastik.

Med venlig hilsen:
Bestyrelsen i T.U.I. Gymnastik

Gymnastiknat

Vi gentager succes’en: Gymnastiknat, 30. – 31. august 2019

Går du i 4 kl. eller derover, og har lyst til at:
-Springe løs i vores nye springhal?
-At lave forskellige former for rytme og dans?
-Få en dukkert i svømmehallen midt om natten?
-Deltage i et spændende natløb?
Og være sammen med en masse andre børn i Taars Hallen en hel nat?
Ja?
Så meld dig til her
Det bliver så fedt!
Du behøver ikke at have lavet gymnastik før
HUSK at skrive GYLDIG telefonnummer og email, da informationer kommer herpå

------------------------------
Gymnastik er godt og sundt for både krop og sjæl
Vi byder i gymnastikafdelingen alle velkommen på et eller flere af vores hold.
Så er du til hyggeligt samvær og opvisningsgymnastik har vi sikkert et tilbud, der lige passer dig!
Vi bestræber os efter at have hold til alle aldre og evner, men kontakt os gerne, hvis du har nye idéer.
Vi sætter stor pris på frivillig hjælp, så er det mere dig at give en ekstra hjælpende til vores arrangementer, vil vi meget gerne kontaktes.

Som sloganet for Tårs Gymnastik engang lød:
 "Ung, gammel, stor og lille - alle T.U.I. gymnastik de ville!”

-------------------------------------

Endnu en ny gymnastiksæson starter til september 2019, og det er med stor glæde, at vi byder alle velkomne i TUI’s Gymnastikafdeling.

Som noget nyt i sæsonen 2019/2020 er gymnastiktræningen flyttet fra skolens gymnastiksale og til den nye Multihal, hvor springgraven bliver en vigtig del af den kommende springtræning.

Der vil være både kendte og nye hold, og vi byder på gymnastik for alle aldre, - og både for begyndere og øvede. Vi håber, du kan finde et hold, der netop passer til dig, når det færdige program præsenteres til august 2019.

Igen i år vil vi tilbyde ekstra og gratis springtræning for børn og unge om fredagen. Nærmere info ved sæsonstart.

Et nyt tiltag i sæsonen 2018/2019 var ”All Stars” for voksne gymnaster – 40+, der stadig har lyst til at lave god og sjov gymnastik. Det blev en succes og resulterede i mange flotte opvisninger i foråret 2019. Vi håber, at holdet bliver med endnu flere gymnaster i 2019/2020.

Som altid står vi klar med en flok instruktører, hjælpetrænere og føl som brænder efter at komme i gang.

Hvis du har mulighed for at give en hånd med ved vores arrangementer, hører vi gerne fra dig. Henvend dig til en fra bestyrelsen. Dette gælder også, hvis du har forslag og gode ideer til forbedringer.

Vi begynder i uge 37, 2019, og du behøver ikke at forhåndstilmelde dig, men kan blot
møde op på træningstidspunkterne. Husk at de første 3 træninger er gratis.

Med ønsket om at se dig, når sæsonen starter i september 2019.

Bestyrelsen i TUI Gymnastik

T.U.I.Gymnastik byder alle velkommen til gymnastiksæsonen 2019/2020 med start i uge 37. Vi byder på gymnastik for alle aldre og nivauer.
Vi håber, du kan finde et hold, der netop passer til dig.

Efter mange års ønsker og drømme fra T.U.I. Gymnastik er det med stolthed, at vi i år kan tilbyde gymnastiktræning i Taars hallens nye Multisal og i den nye Multihal med det fantastiske springcenter.

Sæsonnens nyheder er rytmeholdet "Rex" for voksne gymnaster, 20 år + samt Frit Fald med fokus på styrke og spring uden opvisning, 25 år +. Efter flere års efterspørgsel kan vi også præsentere ikke mindre end tre yogahold og igen i år tilbydes ekstra og gratis springtræning for byens børn og unge. Du behøver ikke at forhåndstilmelde dig holdene, - mød bare op! Husk de første 3 træninger er gratis.

Som altid står vi klar med en flok instruktører, hjælpetrænere og føl som alle brænder efter at komme i gang. Hvis du har mulighed for at give en hånd med ved vores arrangementer, samt forslag og gode ideer, hører vi gerne fra dig. Henvend dig til en fra bestyrelsen.

T.U.I. Gymnastik opfordrer dig og din familie til at dyrke gymnastik i den lokale forening. Vel mødt til en forrygende sæson i T.U.I. Gymnastik.

Med venlig hilsen Bestyrelsen i T.U.I. Gymnastik

T.U.I. Gymnastik er igen klar til at byde velkommen til en ny og spændende gymnastiksæson.

Er du over 25 år og savner gymnastikken, men har ikke tid til opvisninger og weekendtræning? Så kom med og spring med os på holdet FRIT FALD hver mandag kl. 19.30 til ca. 21.00. Vi ligger vægt  på en god opvarmning, styrketræning og fuld gas på spring.
Træner: Kirstine Tougaard ( Tlf. 2812 7733) og Martin Vestergaard.

Vi spiller VOLLEYBALL hver onsdag kl. 20.15 til 21.30 i Multihallen. Alle fra 8. klasse og op er velkomne. Pris kr. 20,- pr gang som betales direkte til instruktør.

Hver tirsdag og torsdag kl. 14.30 spiller vi KROCKET i anlægget. Pris kr. 200,- for en hel sæson (forår, sommer og vinter). Kom, og prøv !

Følgs os på Facebook