Info og nyttig viden.

Information omkring brugen af tennisbanerne.

Baner og linier SKAL fejes efter brug og inden anlægget forladet og MEGET VIGTIGT - HUSK at låse når du går.
Kun 2  kan reservere een bane og brikken skal være ophængt på den grønne tavle i klubhuset.
Desværre har der været episoder med "gratister" derfor har det været nødvendigt at stramme reglerne op. Derfor skal der, når der spilles på en eller begge baner, hænge brikker på tavlen i klubhuset - ud for dag og den benyttede bane.
Hvis man ønsker at reservere en bane, så hænger man brikken på den ønskede dag og bane.
Lad din brik  hænge i bunden af tavlen til næste gang du kommer, så glemmer du den ikke.
HUSK altid - brik på tavle og navn på listen SKAL passe sammen
Med venlig hilsen og god fornøjelse
Bestyrelsen.

Standerhejsning  på Tennisbanerne
Kig endelig forbi kl. 10.00 den 5. maj 2018.

Den 27. maj kommer Rasmus Konge forbi til Åbent Hus og giver gode tips og råd.