Generalforsamling Taarshallen

Generalforsamling i Foreningen Taarshallen

afholdes tirsdag den 20. marts 2018 kl. 19.00 i Taarshallens multilokale for foreningens medlemmer. Dagsorden ifølge vedtægterne. Følg med på www.taarshallen.dk

Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Valg af mindst 2 stemmetællere.
3. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning.
4. Godkendelse af årsregnskab.
5. Fastsættelse af kontingent for det næste foreningsår.
6. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
7. Valg af suppleanter til bestyrelsen.
8. Valg af revisor.
9. Indkomne forslag.