Tilmelding
Ring i dag på telefon
22 32 32 55
Dana CUP Vagter 2023 i TUI
Der er efterspurgt et overblik over besatte vagter til Dana Cup vagterne i TUI.

Derfor har vi lavet dette overblik. Det bliver ikke løbende opdateret når man har booket en vagt. 

Vi prøver at opdatere listerne et par gange om ugen. 


Book vagter i TUI

Hvis der er problemer med at booke en vagt kan du kontakte

Rikke Dahl Søndergaard
Tlf: 25217172


Gitte Lind Andersen
Tlf: 22560039

Vagtskemaer opdateret d. 7/6-23Cafeteriavagter:TUI Holder cafeteriaet åben i Tårs hallen, som bemandes med frivillige vagter af 3 timeres varighed.
Det er planen at der skal sælges burger, slik, slush ice, snack og øl/vand. 


En vagt i cafeteriaet indebærer derfor f. eks. at man skal ekspedere kunderne, lave burgere, slush ice.
Nærmere beskrivelse kommer. 
Skolevagter:

Opstilling og oprydning på skolen: Her handler det meget oplagt om at gøre skolen klar til ugen. Eksempelvis skal hjemkundskabslokalet omdannes til informationen; der skal skilte og ekstra skraldespande op rundt omkring på skolen 
Informationen Tårs Skole: Her er opgaven at være til rådighed for beboerne på skolen. De kan have spørgsmål af forskellig art, som informationen skal kunne formidle et svar på – eller sørge for, de kommer i kontakt med rette person, der kan svare. Oftest finder man svarene på mange spørgsmål ved at kigge i informationsfolderen lavet af administrationen i Dana cup.
 
Derudover skal man være med til at sørge for, at alt foregår på en ordentlig måde, reglerne overholdt osv. Det er
informationens opgave at låse op/låse klasselokalerne når hold kommer og går. Alt afhængig af hvornår på dagen, man har vagten knytter der sig nogle opgaver til, men de er alle udførligt beskrevet, når man møder ind.

Der er en kontaktperson fra TUI knyttet, som man kan ringe til, hvis der skulle opstå problemer. Derudover er der numre tilknyttet Dana Cup centeret i Hjørring, man er aldrig alene på vagt, opgaverne skulle gerne være lige til at gå til.


 
Banevagter:

Banevagter: Banevagterne har til opgave at indberette resultaterne fra kampene, indberette fairplay og uddele dommernes kampkort. Alt sammen udførligt beskrevet, hvordan man gør.


Taars-Ugilt IF | Johannes Hansens Vej 19 | 9830 Tårs | Tlf.: 22 32 32 55