Tilmelding
Ring i dag på telefon
22 32 32 55
Årets TUI’er 2022,
Mikkel Hansen blev på Generalforsamlingen TUI onsdag aften kåret som årets TUI’er. Mikkel blev enstemmig valgt og indstillingen lød som følge: 
Mikkel Hansen har i en del år været træner / holdleder for old boys holdet i fodbold og har været en samlende figur for holdet.
Derudover har han påtaget sig trænerjobbet for to ungdomshold, nystartede pigehold – med stor succes. 
Han yder også en stor indsats i koordineringsgruppen (5 personer), der har til opgave at skaffe økonomiske midler til en tur til Italien for ungdomsspiller. Her har han løst opgaver med salg af julekalenderne. Desuden har han stået for at skaffe mandskab (ca. 35 personer) til praktiske gøremål i forbindelse med TUI’s julefrokost og for Borgerforeningens forårsfest (borddækning, gulvbeskyttelse, afrydning af borde, oprydning til sidst mv.) 
Herudover finder han tid til at sidde i Svømmeafdelingens bestyrelse. Ud over almindeligt bestyrelsesarbejde var han afdelingens repræsentant, da fællesdagen for foreningens føl skulle planlægges og afholdes. 
Da vi i svømmeafdelingen pludselig stod og manglede en instruktør til to ungdomshold, midt i sæsonen, sprang han til og tog opgaven på sig.
Ud over alt dette får Mikkel også tid til at spille hygge-badminton om mandagen sammen med gode venner.
 Der skal lyde et stort tillykke til Mikkel
 
Taars-Ugilt IF | Johannes Hansens Vej 19 | 9830 Tårs | Tlf.: 22 32 32 55